Volg ons

Headlines

VVV-Venlo wil verlengen met gewilde Maurice Steijn

VVV-Venlo wil verlengen met gewilde Maurice Steijn

VVV-Venlo wil trainer Maurice Steijn belonen voor diens prestatie om de Limburgse club naar de Eredivisie te loodsen en is met hem in gesprek over contractverlenging.

,,Maurice heeft nog een doorlopend contract en we zijn in gesprek om het te verlengen”, vertelt technisch manager Stan Valckx tegenover VI. ,,In een eventueel nieuw contract zal ook een bepaling staan dat hij tegen bepaalde voorwaarden mag vertrekken bij positieverbetering. Dat lijkt me logisch, dat mag je een trainer niet ontnemen.”

De prestaties van Steijn zijn ook bij andere clubs opgevallen. De coach stond in het verleden al in de belangstelling van Willem II, ADO Den Haag en NAC Breda. Vorige week werd de Hagenaar gekoppeld aan het Engelse Ipswich Town, maar die interesse werd tegengesproken door Steijn’s zaakwaarnemer Rodger Linse.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Headlines