maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlHeadlinesVVV Venlo promoveert naar Eredivisie, begroting verdubbelt

VVV Venlo promoveert naar Eredivisie, begroting verdubbelt

Dikverdiend verzekerde VVV Venlo zich vrijdagavond van promotie naar de Eredivisie, dankzij een 1-2 zege op RKC Waalwijk. Aanstaande maandag kan de ploeg van Maurice Steijn ook de schaal pakken, wanneer het thuis wint van FC Emmen.

„Niet normaal dit, wat een feest!”, jubelde matchwinnaar Clint Leemans tegenover de Telegraaf. „Ik had er gedurende de wedstrijd eerlijk gezegd geen geloof meer in, maar we maken het uiteindelijk toch nog geweldig af. Ongelooflijk. Dit is waarvoor ik naar VVV ben gekomen. Nu even bescheiden feestvieren en dan na het weekend officieel de titel veiligstellen.”

Omdat Jong Ajax niet kan promoveren, is VVV al wel zeker van een terugkeer naar de Eredivisie. Dat is ook te merken in haar budget. De huidige begroting van 3,5 miljoen euro stijgt naar 6 á 7 miljoen. Manager voetbalzaken Stan Valckx wil daarmee investeren in versterkingen. Per linie moet er deze zomer ten minste één Eredivisiewaardige speler bijkomen.

Foto: OrangePictures

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD