maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB'er Vijlbrief: 'Brede selectie wordt onze kracht'

VVSB’er Vijlbrief: ‘Brede selectie wordt onze kracht’

VVSB zag deze zomer niet alleen coach Wilfred van Leeuwen vertrekken, ook binnen de selectie vonden er de nodige veranderingen plaats. Toch wordt dat binnen de club uit Noordwijkerhout niet gezien als verzwakking. ,,We hebben op dit moment meer spelers die gelijkwaardig aan elkaar zijn”, stelt linksback Jelmer Vijlbrief in het Leidsch Dagblad.

Moordende concurrentie
,,Met het drukke programma en misschien ook nog de nodige bekerduels is een brede selectie zeker nodig. Dat wordt juist onze kracht dit seizoen”, vervolgt de vleugelverdediger. Met name op de vleugels is de concurrentie om een basisplaats ‘moordend’, ziet de krant.

Van Leeuwen
Één van de nieuwkomers bij VVSB is Lloyd van der Wilden, die overkwam van Jong Feyenoord: ,,Ik ben hier eigenlijk voor Wilfred Van Leeuwen naartoe gekomen, omdat ik hem goed kende uit mijn tijd bij ADO Den Haag. Nu staat het er iets anders voor, maar ik ben er van overtuigd dat de nieuwe trainer mij een kans gaat geven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD