Volg ons
VVSB complex

Tweede Divisie

VVSB zoekt licht: “Als FOX je uitkiest, heb je niets meer te vertellen”

VVSB zoekt licht: “Als FOX je uitkiest, heb je niets meer te vertellen”

VVSB heeft sinds dit seizoen licht op het hoofdveld, waardoor dit weekend ook voor het eerst een zaterdagavondwedstrijd zal worden gespeeld in Noordwijkerhout. Toch is er alweer een probleem ontstaan. FOX Sports heeft namelijk het treffen tussen VVSB en Katwijk in de tweede ronde van de KNVB Beker aangewezen als livewedstrijd.

Geeft aan waar we als club staan

De huidige lichtinstallatie heeft 300 lux, waar FOX 500 lux eist. Voorzitter Arjan Broekhof legt uit in het Leidsch Dagblad.“Wij hielden rekening met Feyenoord, Ajax of PSV, maar niet dat we tegen Katwijk ook live zouden gaan. Als FOX je uitkiest, heb je niets meer te vertellen. Het geeft ook een beetje aan waar we als club staan. We zijn natuurlijk iets bekender door die halve finale van vorig seizoen.’’

Tegen elkaar kunnen afstrepen

De club zoekt nu naar een oplossing, wat de kosten worden weet Broekhof nog niet. “Ik ben geen lichtspecialist. We zijn offertes aan het opvragen. Die lampen zijn te huur. Ertegenover staan ook extra tv-inkomsten. Als die tegen elkaar weggestreept kunnen worden, ben ik blij.” De wedstrijd tegen Katwijk staat geprogrammeerd voor dinsdag 25 oktober.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie