donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB ziet 'stand-in spits' na dit seizoen vertrekken

VVSB ziet ‘stand-in spits’ na dit seizoen vertrekken

VVSB ziet na dit seizoen Tomas Tavilla vertrekken. Daarmee raakt de formatie uit Noordwijkerhout alweer een aanvaller kwijt, nadat in de winterstop Giovalli Serbony werd weggestuurd en in de zomer Maikey Parami hem gaat volgen naar Rijnsburgse Boys.

Drie seizoenen bij VVSB

De 23-jarige Tavilla speelde bij Katwijk, waar hij het vooral met invalbeurten moest doen. De overstap naar VVSB was in eerste instantie succesvol, want in zijn eerste seizoen speelde hij 29 van de dertig duels waarvan het gros als basisspelers. Vorig seizoen veranderde dat langzaam naar steeds meer invalbeurten en in de huidige campagne moest Tavilla lang toekijken door een spierblessure.

Sinds winterstop stand-in spits

Door het gedwongen vertrek van Serbony moest trainer Wilfred van Leeuwen een oplossing vinden voor de spitspositie. Tavilla krijgt als stand-in dan ook de kans. Dat deed hij direct goed met in de eerste wedstrijd tegen Kozakken Boys een goal en een assist. Ondanks de speelminuten heeft hij toch besloten om te gaan verkassen. Zo zijn er namelijk al drie nieuwe aanvallers aangetrokken met Pieter Koopman (AFC), Bud Water (ADO’20) en Mo el Osrouti (Quick Boys).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD