Volg ons

Tweede Divisie

VVSB verspeelt voorsprong en ziet AFC met zege vertrekken

VVSB verspeelt voorsprong en ziet AFC met zege vertrekken

VVSB heeft verzuimd om drie belangrijke punten te pakken. De ploeg van coach Jack Honsbeek kwam met 2-0 voor tegen AFC, maar zag na negentig minuten de Amsterdammers met 2-4 van het veld stappen.

AFC kreeg al na een kwartier een strafschop te nemen, maar Yordi Teijsse zag zijn inzet gekeerd worden door Menno de Jong, die Ruben Valk verving. In het vervolg van de eerste helft waren voor beide doelen nog verschillende kansen waarneembaar, evenals de nodige glijpartijen door de overvloedige regen.

Kort na rust opende Patrick Batist met een afstandsschot de score: 1-0. Vier minuten later maakte Lulinho Martins er 2-0 van en leek er een mooie zaterdagavond in het verschiet te liggen voor Sint Bavo. AFC kreeg echter een minuut later opnieuw een strafschop te nemen. Jonathan Richard wist wel raad met de buitenkans: 2-1. VVSB leek het kwijt te zijn en tien minuten later kopte Kenny Teijsse de 2-2 binnen.

Wederom een paar minuten later greep AFC de voorsprong, nu was het Raily Ignacio die met het hoofd doel trof: 2-3. In de slotfase bepaalde Koen Bosma vanuit een tegenaanval de eindstand op 2-4 in Amsterdams voordeel.

Meer over Tweede Divisie