Volg ons

Tweede Divisie

VVSB verslaat Koninklijke HFC, eindelijk zege De Treffers

VVSB verslaat Koninklijke HFC, eindelijk zege De Treffers

De Treffers heeft na drie nederlagen eindelijk weer een zege geboekt. De Groesbeekers waren met 3-2 te sterk voor Jong Sparta. VVSB won van Koninklijke HFC: 2-1.

VVSB – Koninklijke HFC 2-1
Het waren de gasten uit Haarlem die in Noordwijkerhout al snel gevaarlijk werden. Gertjan Tamerus raakte al vroeg vanuit een voorzet van Roy Castien de paal. Na een kleine twintig minuten spelen was het Castien zelf die voor de 0-1 zorgde vanaf de strafschopstip. Vlak voor rust kwam VVSB op gelijke hoogte: vanuit een scrimmage scoorde Mitchell Theuns de 1-1.

VVSB begon de tweede helft prima, maar moest na een uur wel met tien man verder na een rode kaart voor Tomas Arroyo. Met wat fortuin kwamen de mannen van Jack Honsbeek echter evengoed aan de leiding. Wessel Boer toucheerde een schot van Loyd van der Wilden, dat zodoende in het doel verdween: 2-1. In de slotfase zocht Koninklijke HFC nog wel naar de gelijkmaker, maar doelman Ruben Valk bleek een sta in de weg voor onder meer de inzet van Tamerus.

De Treffers – Jong Sparta 3-2
Een behoorlijk versterkt Jong Sparta reisde af naar sportpark Zuid. Bij de Rotterdamse beloften deden onder meer Thomas Verhaar Stijn Spierings en Bart Vriends mee. Ook De Treffers was ‘versterkt’: Boy van de Beek, sinds afgelopen week speelgerechtigd, debuteerde na zijn overstap vanaf Achilles ’29. De Treffers begon prima: al na acht minuten bereikte een uitstekende voorzet van Nick de Bondt Coen Maertzdorf, die 1-0 maakte. Amper twee minuten later was het echter alweer gelijk uit een rebound voor Sparta-spits Ragnar Ache.

Hoewel Jong Sparta het duel leek over te nemen, was het de thuisploeg die vlak voor de rust weer de leiding nam na een rake kopbal van De Bondt. Kort na de pauze leek De Treffers het duel te beslissen. Ditmaal stond een goede actie van Cedric Badjeck aan de basis van de treffer die werd gescoord door Maertzdorf. In blessuretijd bepaalde Youssef El Kachati de eindstand op 3-2.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie