zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB verpulvert TEC; HHC heeft aansluiting te pakken

VVSB verpulvert TEC; HHC heeft aansluiting te pakken

VVSB heeft een forse dreun uitgedeeld aan TEC door met liefst 0-6 te winnen. HHC Hardenberg wist de opmars opnieuw een vervolg te geven door UNA te verslaan. Daarmee staan de oranjehemden inmiddels vijftiende en hebben aansluiting bij de middenmoot.

HHC Hardenberg – UNA 2-1

UNA had vorige week voor een verrassing gezorgd door ruim te winnen van Kozakken Boys, maar in Hardenberg had de ploeg van trainer Mark Schenning het direct moeilijk. De eerste goede kans kwam voor Pim de Jonge met een goede kopbal, die gekeerd werd door Petar Stoskovic. UNA mocht vervolgens komen en HHC loerde op de omschakeling. De bezoekers kregen één grote kans, maar werkten op slag van rust de bal in eigen doel. Uit een corner van Glenn Kobussen werd de bal in de kluts door Pieter-Jan Scheerlinck achter zijn eigen doelman gewerkt. Direct na de pauze maakte Sargon Gouriye er ook 2-0 van en leek de zege binnen, maar nog voor het uur kwam UNA terug tot 2-1 via Mart van de Gevel. HHC wist de voorsprong echter vast te houden.

TEC – VVSB 0-6

TEC kreeg vorige week al ruim op de broek van een wel erg sterk Jong AZ en kwam op eigen veld ook direct in de problemen. VVSB had vorige week juist eindelijk weer kunnen winnen en trok die lijn door. Uit een vrije trap van Frans van Niel zorgde Peet van der Slot voor 0-1. TEC kon daarna gevaarlijk worden via zowel Wimilio Vink als Jip Bartels, maar de gelijkmaker bleef uit. Zo kon Giovalli Serbony zijn verjaardag extra glans geven. In de zestien meter kon de spits de bal zomaar aannemen en afdrukken voor 0-2. Na de onderbreking kon TEC nog een kwartier mee, daarna ging het wel heel hard. Tommy Bekooij en Maikey Parami maakten er allebei twee voor de klinkende 0-6-zege.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD