maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB trekt verdediger van Rijnsburgse Boys en Ter Leede aan

VVSB trekt verdediger van Rijnsburgse Boys en Ter Leede aan

VVSB heeft na flink wat aanvallende versterkingen nu ook twee verdedigers aangetrokken. Het gaat om Sven Verlaan, die sinds de winterstop zonder club zit, en Tomas Arroyo. Die strijdt momenteel met Ter Leede om de titel in de Zaterdag Hoofdklasse A.

Vertrokken bij Rijnsburgse Boys

Verlaan speelde in de jeugd voor onder meer ADO Den Haag en UVS, om naar de andere kant van het land te vertrekken. De 22-jarige verdediger ging bij FC Twente aan de slag en speelde in het beloftenteam twintig wedstrijden in de Jupiler League. Het eerste bleef uit, waarop hij vorig seizoen voor FC Den Bosch ging spelen. Met slechts vier duels op de teller volgde de overgang naar Rijnsburgse Boys. Op De Middelmors kwam hij steeds meer aan spelen toe, maar hij lag niet op één lijn met trainer Pieter Mulders. Daarop besloot Verlaan in de winterstop te vertrekken.

Ter Leede

Arroyo heeft zelfs een contract getekend voor twee seizoenen bij VVSB. Hij komt over van Ter Leede, nadat hij eerder in de jeugdopleidingen van Ajax en Quick Boys acteerde. VVSB is druk met het het versterken van de selectie. Eerder werden Menno de Jong (Alphense Boys), Pieter Koopman (AFC), Mohamed el Osrouti (Quick Boys), Niels van Pelt (HBS) en Bud Water (ADO’20) al gepresenteerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD