Volg ons
Sven Verlaan Rijnsburgse Boys

Tweede Divisie

VVSB trekt verdediger van Rijnsburgse Boys en Ter Leede aan

VVSB trekt verdediger van Rijnsburgse Boys en Ter Leede aan

VVSB heeft na flink wat aanvallende versterkingen nu ook twee verdedigers aangetrokken. Het gaat om Sven Verlaan, die sinds de winterstop zonder club zit, en Tomas Arroyo. Die strijdt momenteel met Ter Leede om de titel in de Zaterdag Hoofdklasse A.

Vertrokken bij Rijnsburgse Boys

Verlaan speelde in de jeugd voor onder meer ADO Den Haag en UVS, om naar de andere kant van het land te vertrekken. De 22-jarige verdediger ging bij FC Twente aan de slag en speelde in het beloftenteam twintig wedstrijden in de Jupiler League. Het eerste bleef uit, waarop hij vorig seizoen voor FC Den Bosch ging spelen. Met slechts vier duels op de teller volgde de overgang naar Rijnsburgse Boys. Op De Middelmors kwam hij steeds meer aan spelen toe, maar hij lag niet op één lijn met trainer Pieter Mulders. Daarop besloot Verlaan in de winterstop te vertrekken.

Ter Leede

Arroyo heeft zelfs een contract getekend voor twee seizoenen bij VVSB. Hij komt over van Ter Leede, nadat hij eerder in de jeugdopleidingen van Ajax en Quick Boys acteerde. VVSB is druk met het het versterken van de selectie. Eerder werden Menno de Jong (Alphense Boys), Pieter Koopman (AFC), Mohamed el Osrouti (Quick Boys), Niels van Pelt (HBS) en Bud Water (ADO’20) al gepresenteerd.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie