zaterdag, 18 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVVSB-trainer Wilfred van Leeuwen per direct naar FC Eindhoven

VVSB-trainer Wilfred van Leeuwen per direct naar FC Eindhoven

VVSB verliest midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen haar succestrainer Wilfred van Leeuwen. De 44-jarige coach maakt de overstap naar FC Eindhoven, uitkomend in de Jupiler League.

Not amused
Clausules in het contract maakten het voor VVSB onmogelijk om haar succescoach te behouden. Toch zijn de Noordwijkerhouters licht ontstemd over de handelswijze van FC Eindhoven, stelt het bestuur op haar website: ,,FC Eindhoven verraste, helaas buiten contact op te nemen met de club, Wilfred van Leeuwen met concrete interesse in de rustperiode tussen beide voorbereidingen in. In kort tijdsbestek kwam de zaak rond en daarmee gaat VVSB op zoek naar een nieuwe trainer. Ondanks het lastige moment, gunnen we Wilfred deze stap van harte.”

Aansprekende prestaties
Onder Van Leeuwen boekte VVSB mooie successen. Niet alleen plaatste de club zich voor de Tweede Divisie en maakte het daarin een uitstekende indruk, vooral de prestaties in de KNVB beker brachten de club landelijk in de spotlight en spekte de clubkas met mooie premies. VVSB benadrukt op haar website ,,zorgvuldigheid boven de snelheid” te verkiezen bij de zoektocht naar een nieuwe coach. Assistenten ack Honsbeek en Werner Kooistra nemen tot die tijd de honneurs waar in de training en coaching van het eerste elftal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD