woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsVVSB-trainer Schenning: 'Ik neem mezelf dit kwalijk'

VVSB-trainer Schenning: ‘Ik neem mezelf dit kwalijk’

VVSB had zaterdag zomaar op eigen veld kunnen afrekenen met IJsselmeervogels, maar een 2-0 voorsprong werd weggegeven en het duel in de Tweede Divisie eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel.

Trainer Mark Schenning van VVSB is kritisch op zichzelf. ,,Ik neem mezelf dit kwalijk”, zo zegt hij tegenover Voetbal in de Bollenstreek. ,,Als je tegen tien man speelt en je staat 2-0 voor en kansen krijgt op de 3-0, dan moet je het afmaken. Wij hebben de hele wedstrijd gecontroleerd en kwam lange tijd niet in de problemen. Ik kan het mezelf aanrekenen hoe ik gewisseld heb en dat doe ik ook zeker”

Stom

,,Ik haalde Vladimir Jozic naar de kant. Dat is iemand die de rust had kunnen bewaren in de ploeg. Ik neem het mezelf kwalijk dat ik Sven Verlaan niet goed geïnstrueerd heb hoe hij moest spelen. Dat is stom, want we hoefden niet meer in de problemen te komen, maar het gebeurde wel”, zo trekt Schenning het boetekleed aan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD