maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB stuurt Serbony per direct weg

VVSB stuurt Serbony per direct weg

VVSB heeft een ingrijpende maatregel genomen door Giovalli Serbony per direct weg te sturen. De aanvalsleider van de club uit Noordwijkerhout is niet meer welkom. Oorzaak hiervoor is volgens de club een zwaarwegende disciplinaire reden. Het vergrijp was dermate erg dat er per direct afscheid is genomen. “Dat betekent dat Giovalli niet meer terugkeer in het shirt van VVSB”, besluit de korte verklaring.

Negen goals in Tweede Divisie

De 29-jarige spits kwam in 2012 naar VVSB. Hij speelde daarvoor als jongeling voor Haaglandia. Al snel werd hij een vaste waarde en scoorde in 2014-2015 liefst zestien keer. In de Tweede Divisie is hij ook regelmatig niet af te stoppen voor de verdedigers, met name door zijn fysiek wist hij in zestien wedstrijden al negen keer te scoren.

Anders gaan spelen met VVSB

De enige duels die hij miste kwam door een blessure. Een directe vervanger voor Serbony heeft trainer Wilfred van Leeuwen niet in zijn selectie, waardoor hij op een iets andere manier zal moeten gaan spelen met de huidige nummer zes van de Tweede Divisie. Het is voor VVSB het eerste zeer negatieve incident na een jaar met louter hoogtepunten. Serbony zelf zou in in de maand januari van club kunnen wisselen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD