donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkVVSB stunt in KNVB Beker tegen 'onverslaanbaar' Katwijk

VVSB stunt in KNVB Beker tegen ‘onverslaanbaar’ Katwijk

Katwijk is in de Tweede Divisie vooralsnog onverslaanbaar, de trotse lijstaanvoerder begon dan ook als favoriet in het bekertreffen met VVSB. Laatstgenoemde ploeg zorgde dinsdagavond echter voor een enorme stunt door de ploeg van trainer/coach Dick Schreuder uit de beker te stoten (1-2).

El Osrouti
In de eerste helft kregen de ploegen mogelijkheden, maar wist met de doelman van de tegenstander niet te passeren. In het tweede gedeelte van de wedstrijd was dat anders. De score werd in de 55ste minuut verrassend geopend door de gasten, Mo El Osrouti kapte naar binnen en haalde vervolgens doeltreffend uit in de lange hoek (0-1).  Drie minuten later stond de tussenstand van 0-2 al op het scorebord in Katwijk. Jordy Zwart kopte de bal vanuit een hoekschop binnen.

Susan
De koploper van de Tweede Divisie gaf zich vanzelfsprekend niet gewonnen, Robbert Susan bracht de spanning in de 65ste minuut weer helemaal terug (1-2). In de 89ste minuut leek Katwijk dan toch nog naast VVSB te komen, Susan kreeg de bal in het zestienmetergebied op de voeten van Mengerink, maar doelman Ruben Valk wist de bal te pakken. De dienstdoende scheidsrechter telde vijf minuten blessuretijd bovenop de officiële negentig minuten, maar ook in die tijd wist Katwijk de gelijkmaker niet meer te produceren.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD