dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'VVSB stelt Eric Meijers aan als nieuwe trainer'

‘VVSB stelt Eric Meijers aan als nieuwe trainer’

VVSB heeft in Eric Meijers een opvolger gevonden van de twee weken geleden ontslagen Jack Honsbeek. Dat meldt althans Omroep Gelderland.

Meijers was al laatste actief als coach van Achilles ’29. Daar stapte hij halverwege het seizoen op toen de club failliet werd verklaard en diverse spelers opstapten. De Nijmegenaar kreeg enkele weken geleden landelijke bekendheid met zijn rol in de documentaire over de teloorgang van Achilles.

,,Na alle hectiek bij Achilles en met die docu is het nu echt weer tijd om op het veld te staan”, reageert Meijers tegenover de regionale omroep. ,,Ik was met Achilles in 2010 voor het eerst bij VVSB en toen heeft die club al een dusdanige indruk gemaakt, dat ik zei dat ik daar best trainer zou willen zijn, als ik in de buurt zou wonen. En nu gebeurt het nog ook. Ze spelen in de tweede divisie, een serieuze competitie die landelijk ook goed wordt gevolgd.” Meijers is deze zaterdag aandacht toeschouwer bij Excelsior Maassluis – VVSB. Eerder werd Pieter Mulders nog als voornaamste kandidaat genoemd.

Meijers werd afgelopen maandag nog gevolgd door Veronica Inside, waar de coach weinig moeite had om zijn eigen kwaliteiten en gewonnen prijzen op te noemen. Bekijk hieronder het fragment:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD