woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVVSB slaat grote slag met zege bij Hoek

VVSB slaat grote slag met zege bij Hoek

VVSB heeft zich een gunstige uitgangspositie verschaft voor de return zaterdag tegen Hoek. De Noordwijkerhouters wonnen op sportpark Denoek met 2-3.

De ploeg van Eric Meijers sloeg al vroeg toe na een slimme vrije trap van Danny Bakker. Die bediende Tommy Bekooij die op zijn beurt de vrijstaande Frank Tervoert vond: 0-1. Toch was het in de beginfase vooral Hoek dat het spel mocht maken. VVSB toonde zich tamelijk effectief toen Tervoert vlak voor rust ook de 0-2 maakte op aangeven van Richelo Fecunda.

Na rust nam de druk van Hoek verder toe. Twintig minuten voor tijd viel dan ook de aansluitingstreffer via Rik Impens. Vijf minuten later was het zelfs gelijk. Nu was Impens de aangever en Kyle Doesburg de afmaker: 2-2. Toch ging de winst alsnog naar VVSB, mede dankzij opnieuw niet bijster sterk verdedigend werk bij de Zeeuwen. Lovette Felicia bleef koel in de slotfase en tekende voor de 2-3. Bekooij had vervolgens een grotere marge op zijn schoen, maar zag zijn inzet nog net gekeerd worden. Zo bleef het 2-3 en moet Hoek dus zaterdag winnen in Noordwijkerhout om uitzicht te houden op promotie naar de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD