Volg ons

Tweede Divisie

VVSB pakt cruciale zege op Scheveningen, HFC en Excelsior M delen punten

VVSB pakt cruciale zege op Scheveningen, HFC en Excelsior M delen punten

Eric Meijers is zijn verblijf bij VVSB begonnen met een klinkende zege op rechtstreekse concurrent Scheveningen. Koninklijke HFC en Excelsior Maassluis kwamen na negentig minuten tot een remise: 1-1.

VVSB trakteerde het eigen publiek bovendien op twee schitterende treffers. Eerst was het Kevin Brands die met een vlammend schot via de onderkant van de lat raak schoot, de 2-0 van Tommy Bekooij was eveneens zeer fraai. Hij soleerde door de defensie van Scheveningen en scoorde. Door de zege komt VVSB wat dichter in de buurt van Scheveningen, dat 9 punten heeft uit 12 duels, nog altijd 4 meer dan Sint Bavo.

Na een gelijkopgaande beginfase, waarin HFC wellicht een licht overwicht had, ontbrandde het duel met een schitterende openingstreffer halverwege de eerste helft van Vincent van den Berg namens Excelsior Maassluis. Hij poeierde de bal vanaf de rand zestien in de kruising: 0-1. HFC startte de jacht op de gelijkmaker en kreeg daarvoor voor de pauze al twee aardige kansen. Na rust nam de druk nog verder toe. Coach Tamerus bracht zijn doorgaans vaste aanvalsduo Floris van der Linden en Khalid Tadmine binnen de lijnen en een kwartier voor tijd was Tadmine trefzeker uit een rebound op zijn eigen kopbal op de lat. In de slotfase kregen beide ploegen nog een aardige kans op de winnende, maar het bleef 1-1 op de Spanjaardslaan.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie