woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB ontslaat Mark Schenning

VVSB ontslaat Mark Schenning

Amper vier maanden na te zijn aangesteld als opvolger van Wilfred van Leeuwen heeft VVSB de samenwerking met Mark Schenning beëindigd. De coach wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten van de Noordwijkerhouters.

Gebrek aan chemie
,,Het bestuur van VVSB heeft besloten in te grijpen bij ons eerste elftal en het dienstverband met trainer Mark Schenning per direct te beëindigen. De laatste weken is duidelijk geworden dat de eerder vertoonde stijgende lijn onvoldoende consistent bleek”, schrijft de club op haar website. ,,De chemie tussen de hoofdtrainer en de spelersgroep ontbrak en er was onvoldoende geloof dat dit alsnog zou ontstaan. Die afweging is gemaakt na input vanuit én overleg met de spelersgroep. Daarop volgt nu helaas deze zware ingreep al vroeg in het seizoen.”

Honsbeek
Schenning werd half juli aangesteld en was eerder jarenlang werkzaam bij UNA. Daar boekte de oud-prof over het algemeen goede resultaten, al degradeerde de ploeg vorig seizoen na een krankzinnige slotwedstrijd tegen HHC Hardenberg. Bij VVSB worden de taken van de ontslagen oefenmeester voorlopig waargenomen door Jack Honsbeek. Hij zal in ieder geval tot de winterstop eindverantwoordelijk zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD