donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVVSB neemt rechtsback over van HBS

VVSB neemt rechtsback over van HBS

HBS raakt inmiddels zijn derde vaste waarde kwijt. Ricardo Samoender en Tjeerd Westdijk lieten eerder al weten de club na trouwe dienst te verlaten voor Scheveningen en Noordwijk. Nu heeft ook Richelo Fecunda ervoor gekozen om te verkassen. Hij gaat naar VVSB.

ADO Den Haag

De twintigjarige verdediger kwam dit seizoen 26 wedstrijden in actie voor de Haagse club en werd slechts één keer voortijdig naar de kant gehad door trainer André Wetzel. Fecunda, die het best als rechtervleugelverdediger uit de voeten kan, speelde in de jeugd van DWO en ADO Den Haag. Hij behoorde vorig seizoen wel tot de selectie, maar spelen deed hij niet. Daarop maakte hij de overstap naar HBS.

Vierde nieuweling

VVSB was nog op zoek naar een extra verdediger, die de concurrentie aan kan gaan op de backpositie met Peet van der Slot. Eerder haalde de kersverse Tweede Divisionist al Tom Broekhuizen (FC Lisse) Mitchel Bolck (Katwijk) en Michael Schouten (FC Boshuizen) in huis. Daar tegenover staat het vertrek van Koen Damen (Van Nispen), Stijn van der Slot (Verenigde Staten) en Brandon Zigo Tichem (Westlandia).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD