Volg ons
VVSB complex

Derde Divisie Zondag

VVSB neemt rechtsback over van HBS

VVSB neemt rechtsback over van HBS

HBS raakt inmiddels zijn derde vaste waarde kwijt. Ricardo Samoender en Tjeerd Westdijk lieten eerder al weten de club na trouwe dienst te verlaten voor Scheveningen en Noordwijk. Nu heeft ook Richelo Fecunda ervoor gekozen om te verkassen. Hij gaat naar VVSB.

ADO Den Haag

De twintigjarige verdediger kwam dit seizoen 26 wedstrijden in actie voor de Haagse club en werd slechts één keer voortijdig naar de kant gehad door trainer André Wetzel. Fecunda, die het best als rechtervleugelverdediger uit de voeten kan, speelde in de jeugd van DWO en ADO Den Haag. Hij behoorde vorig seizoen wel tot de selectie, maar spelen deed hij niet. Daarop maakte hij de overstap naar HBS.

Vierde nieuweling

VVSB was nog op zoek naar een extra verdediger, die de concurrentie aan kan gaan op de backpositie met Peet van der Slot. Eerder haalde de kersverse Tweede Divisionist al Tom Broekhuizen (FC Lisse) Mitchel Bolck (Katwijk) en Michael Schouten (FC Boshuizen) in huis. Daar tegenover staat het vertrek van Koen Damen (Van Nispen), Stijn van der Slot (Verenigde Staten) en Brandon Zigo Tichem (Westlandia).

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag