Volg ons
Maikey Parami VVSB

Tweede Divisie

VVSB neemt afscheid van bekerheld

VVSB neemt afscheid van bekerheld

VVSB heeft vlak na de met 2-2 gelijkgespeelde wedstrijd tegen Kozakken Boys slecht nieuws naar buiten gebracht via de clubsite. De club uit Noordwijkerhout gaat aan het eind van het seizoen afscheid nemen van zijn bekerheld Maikey Parami.

Parami bezig aan laatste seizoen

Parami is bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van VVSB. De spits kwam in 2014 bij de club terecht en maakte sindsdien de nodige hoogtepunten mee. Zo viel het al vrij snel op dat de 22-jarige aanvaller aardig kan scoren en dat heeft hij wel bewezen met 24 goals in 78 competitieduels. Waar Parami echter vooral naam mee heeft opgebouwd, is met het avontuur in de KNVB-beker. Terwijl hij de volgende dag gewoon in de HEMA stage moest lopen, schoot hij VVSB vorig seizoen tegen FC Den Bosch naar de halve finale van het bekertoernooi. Inmiddels lijkt Parami echter toe aan een nieuw avontuur en het is afwachten waar hem dat gaat brengen.

Ook goed nieuws voor VVSB

Voor VVSB was er in ieder geval ook nog goed nieuws. De club kon bekendmaken dat Tommy Bekooij ook volgend seizoen het paars met gele shirt van de club draagt. De aanvaller kwam in 2015 over van Quick Boys en staat dit seizoen al op acht goals in achttien competitieduels.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie