dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysVVSB moet zeven treffers incasseren tegen Ajax, ruime zege Rijnsburg

VVSB moet zeven treffers incasseren tegen Ajax, ruime zege Rijnsburg

VVSB is de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart met een grote nederlaag tegen Ajax (0-7), Teun Bijleveld en Kaj Sierhuis (foto) waren beiden goed voor twee treffers. Rijnsburgse Boys won het eerste duel in de aanloop naar de competitiestart met 6-0 van Corinthians Kent, dit met een hattrick van Jayson Halman.

Zeven treffers
In de vijftiende minuut opende Ajax door Teun Bijleveld de score tegen VVSB dat in de openingsfase een goede indruk maakte. Zes minuten later stond de 0-2 al op het scorebord, de scherpte ontbrak in de defensie van de thuisploeg en daar wist Bijleveld van te profiteren (0-2). Binnen een half uur wisten de Amsterdammers de voorsprong te vergroten naar 0-4 door doelpunten van Kaj Sierhuis en Dani de Wit. Nog net voor de pauze bepaalde Sierhuis de tussenstand op 0-5, met deze stand zochten de spelers vervolgens de kleedkamers op. In de tweede helft bepaalde Klaas Jan Huntelaar en Bande de eindstand op 0-7.

Eenvoudige zege Rijnsburg
In Noordwijk oefende Rijsnburgse Boys tegen het Engelse FC Corinthians Kent. Na acht minuten spelen opende de ploeg uit de Tweede Divisie de score. Marc Magan was verantwoordelijk voor de 1-0. Rijnsburgse Boys liep nog voor de rust uit naar 4-0 door drie treffers van Jayson Halman. In de tweede helft liep men nog uit naar 6-0 door Hidde Prijs en Floris Hazenberg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD