Volg ons
Wilfred van Leeuwen VVSB

Tweede Divisie

VVSB moet vooruit: “Streep onder bekeravontuur”

VVSB moet vooruit: “Streep onder bekeravontuur”

Voornamelijk voor de zondagclubs in de Tweede Divisie zal er dit seizoen veel veranderen. Het aantal wedstrijden op de zondag zijn namelijk erg beperkt, waardoor er veel moet worden omgezet. Mogelijke werkschema’s, maar ook de trainingen veranderen. Wilfred van Leeuwen van VVSB maakt zich er nog niet druk over. De oefenmeester van VVSB ziet het als een uitdaging.

Klaar zijn voor heel ander seizoen

VVSB heeft komend seizoen slechts vier thuiswedstrijden op zondag. Een nieuwe dimensie noemt Van Leeuwen het in het Leidsch Dagblad. “Ik snap dat de vereniging na al die jaren niet in één keer met zondagvoetbal stopt. Dat moet je geleidelijk doen.” Zijn vizier is dan ook volledig op de toekomst gericht en het bekeravontuur wil hij nu echt afsluiten. “Daar moet nu een streep onder. We moeten vooruitkijken en zorgen dat we klaar zijn voor een heel ander seizoen dan alle voorgaande.”

Flink aan de bak voor basisplaats

De voorbereiding op het nieuwe seizoen liep zaterdag een tikje op, want VVSB verloor met 2-0 bij hoofdklasser Ter Leede. Van Leeuwen maakt zich er niet al te druk om, want hij is vooral blij met de samenstelling van zijn nieuwe selectie. Daarbij Tom Broekhuizen, overgekomen van FC Lisse. Daar was hij vorig seizoen nog bankzitter. “Ik ga zeker voor een basisplaats. Daarvoor moet ik wel flink aan de bak. Maar er zullen meer dan elf spelers nodig zijn. Het wordt een lang en zwaar seizoen.”

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie