maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVVSB moet Ruben Valk lang missen; start zoektocht naar vervanger

VVSB moet Ruben Valk lang missen; start zoektocht naar vervanger

Naar nu blijkt is Ruben Valk langdurig uitgeschakeld door een zware blessure die de doelman van derde divisionist VVSB opliep in de uitwedstrijd bij Sparta Nijkerk. Dat gebeurde tijdens een onschuldig ogend duel met Gilbrano Plet.

Het betreft in ieder geval een meniscusblessure en mogelijk is ook een kruisband gekwetst. Door deze situatie heeft de club in Rick van der Mast in feite nog slechts één doelman.

Trainer Richard Plug daarover tegen Voetbal247.nl: ,,Dit is voor Ruben natuurlijk een enorme tegenslag. Hij zal dit even moeten verwerken. Toen hij mij belde met dit trieste nieuws wist ik even niet hoe te reageren. Na twee afgebroken seizoenen door corona is hij fantastisch gestart aan het nieuwe seizoen. Het mag duidelijk zijn dat het voor hem, de ploeg en mij als trainer een enorme domper is. We hebben nu Rick van der Mast in de goal en voor de korte termijn hebben we Jelle vanuit het zaterdagteam er bij gehaald, maar dat er dus per zo snel mogelijk een nieuwe keeper bij moet komen dat is duidelijk”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD