vrijdag, oktober 22, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVVSB lost keepersprobleem op

VVSB lost keepersprobleem op

De Noordwijkerhoutse derde divisionist VVSB heeft een oplossing gevonden voor de langdurige uitschakeling van haar doelman Ruben Valk. De club uit de bollenstreek legde de 23 jarige Thom Jonkerman vast.

Jonkerman is een 23 jarige keeper die laatstelijk bij FC Eindhoven actief was. Hij begon met voetballen bij VV De Meern en kwam ook uit voor de jeugdselecties van RKC, FC Utrecht en FC Dordrecht. Via de Nike Acadamy wist hij zich in de kijker te spelen bij Bristol City. De club uit het zuidwesten van Engeland verhuurde de doelman vervolgens aan Mangotsfield en Cirencester. In augustus 2018 kwam de doelman terug naar Nederland om voor FC Lienden te tekenen. Na een jaartje Betuwe volgden twee seizoenen FC Eindhoven. 

Jonkerman was dit seizoen clubloos, hierdoor kan hij direct de ontstane vacature bij VVSB invullen.

 

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD