zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB heeft contractnieuws over sterkhouders

VVSB heeft contractnieuws over sterkhouders

VVSB heeft na het opmerkelijke nieuws over het wegsturen van Giovalli Serbony ook goed nieuws. Opnieuw hebben namelijk twee spelers hun contract verlengd. Het is ditmaal de beurt aan Jordy Zwart en Frans van Niel die te horen hebben gekregen dat hun contract bij de club is verlengd.

Twee contractverlengingen VVSB

VVSB heeft vol trots bekendgemaakt dat zowel Zwart als Van Niel ook komend seizoen voor de club behouden blijven. Zwart is met zijn 32 jaar inmiddels met recht een routinier te noemen. Zijn ervaring komt bij VVSB echter wel van pas en dus heeft de Tweede Divisionist ervoor gekozen om zijn verbintenis met één seizoen te verlengen. Voor Zwart betekent dat dat hij binnenkort aan zijn zevende seizoen in het shirt van VVSB begint. Tot op heden deed de verdediger in 157 duels mee voor VVSB. Dit seizoen wist hij al twee keer te scoren. Dat gebeurde tegen UNA en tegen FC Lienden.

Ook goed nieuws Van Niel

Ook Van Niel kon rekenen op een gesprek met de technische commissie. De verbintenis van de middenvelder is direct voor twee seizoenen verlengd. Een stap die wel laat zien hoeveel vertrouwen men heeft in Van Niel, die al sinds 2008 het shirt van de ploeg uit Noordwijkerhout draagt. Dit seizoen kon Van Niel rekenen op speelminuten in achttien duels. Scoren deed hij in die wedstrijden nog niet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD