maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVVSB haalt Yousef Blel op bij 3e klasser Olympia

VVSB haalt Yousef Blel op bij 3e klasser Olympia

VVSB heeft de opvolger binnen voor de per direct vertrokken Felitciano Zschusschen, zo staat te lezen op de website van VVSB. Het is de 21-jarige Yousef Blel, wiens laatste club Olympia Haarlem was, uitkomend in de 3e klasse zaterdag. Een niveau dat veel te laag was voor deze speler getuige zijn bijna 30 doelpunten in competitie en bekervoetbal dit seizoen. Die doelpunten vielen bij veel verenigingen op; VVSB was de club die toesloeg, mede omdat men op zoek was naar een vervanger voor de vertrokken spits Zschusschen.
Yousef heeft stages achter de rug in Bahrein, Ierland, Cyprus, Tsjechië maar een contract zat er niet in waarna hij uiteindelijk zijn geluk ging beproeven bij Olympia. In het verleden speelde Blel voor AFC’34, FC Volendam(O19), Jong Volendam en Quick Boys om nu dan uit te komen bij VVSB.

Zaterdag debuteerde Blel reeds in de hoofdmacht van de paars-gelen. Uitgerekend tegen zijn oude club Olympia. Tot scoren kwam hij nog uit maar dat is een kwestie van tijd.

Overigens heeft Blel een stap naar het betaalde voetbal nog niet uit zijn hoofd gezet:
Blel daarover: “ Blijven scoren en dan maar zien wat er op me afkomt. Mezelf eerst maar eens waarmaken bij VVSB”.

 

Herman van Diejen 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD