Volg ons
VVSB complex

Tweede Divisie

VVSB haalt voormalig doelman van Ajax naar Noordwijkerhout

VVSB haalt voormalig doelman van Ajax naar Noordwijkerhout

VVSB heeft een nieuwe doelman aan zich gebonden voor volgend seizoen. De club uit Noordwijkerhout kan vanaf de zomer rekenen op de diensten van Menno de Jong. Hij wordt gehaald als vervanger van Ronald van der Meer, die eerder al liet weten te stoppen.

De Jong naar VVSB

De Jong is de nieuwste aanwinst van VVSB. De 23-jarige keeper verdedigt dit seizoen nog het doel van Alphense Boys, maar vanaf de zomer kan VVSB rekenen op zijn werkzaamheden. Voordat de sluitpot bij Alphense Boys terechtkwam, had hij er al een flinke carrière opzitten. Via NSV’46 kwam De Jong als kleine jongen bij Ajax terecht. Toen hij bij die club wegging, ging hij bij Alphense Boys aan de slag. Daarna stapte hij over naar ADO Den Haag en inmiddels is hij terug bij Alphense Boys. Na vier jaar bij de club uit Alphen aan den Rijn, is het tijd voor VVSB.

Van der Meer stopt

Tegelijkertijd met het nieuws dat De Jong VVSB komt versterken, werd ook definitief bekend dat Ronald van der Meer een punt zet achter zijn voetballoopbaan. Van der Meer verdedigde jarenlang het doel van VVSB. Dit seizoen staat hij al op elf competitieduels. De goalie kwam op de bank terecht toen hij liet weten zich niet meer te kunnen motiveren. Hij is uitgekeken op het voetbalwereldje en stopt na dit seizoen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie