zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVVSB haalt tweede aanwinst uit Derde Divisie

VVSB haalt tweede aanwinst uit Derde Divisie

VVSB heeft de tweede nieuweling gepresenteerd voor het volgend seizoen. Niels van Pelt zal Den Haag verruilen voor Noordwijkerhout. De 25-jarige middenvelder komt over van HBS. Daarnaast hebben vier spelers bijgetekend voor de ploeg van coach Wilfred van Leeuwen.

Vaste waarde bij HBS

Van Pelt speelt al jaren voor HBS en is multi-inzetbaar. In vier jaar tijd in de Topklasse Zondag kwam hij 110 keer in actie en scoorde daarin negen keer. In de huidige campagne komt Van Pelt met HBS uit in de Derde Divisie Zondag, waar de Kraaien het voorlopig lastig hebben met een huidige twaalfde plaats, slechts vijf punten boven de promotie-degradatieplaatsen.

Viertal blijft

Bij VVSB is Van Pelt de tweede nieuweling. Eerder werd Mo El Osrouti al aangekondigd. De buitenspeler komt over van Quick Boys. Daarnaast hebben rond de Kerstdagen vier spelers aangegeven langer te zullen blijven. Het gaat om aanvoerder Vladimir Jozic, keeper Ruben Valk en daarnaast Bas Ruigrok en Victor Schipholt. Trainer Van Leeuwen zette in een eerder stadium al een krabbel onder een nieuwe verbintenis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD