VVSB haalt middenvelder op in vierde klasse

1379

Brooklyn van Doorneveld zal zich na de zomer melden bij VVSB. De club uit Noordwijkerhout maakte via de officiële kanalen de komst van de middenvelder bekend die recent zijn wedstrijden speelde in de vierde klasse voor RKAVIC in Amstelveen.

De twintigjarige aanwinst begon met voetballen bij De Foresters. Daar viel hij op bij de scouts van Ajax die hem een plaats boden in de jeugdopleiding. Daarna droeg hij het shirt van FC Volendam (jeugd) en het al genoemde RKAVIC. De technische commissie van VVSB is nu alleen nog op zoek naar een creatieve aanvaller en daarna is de selectie compleet.

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..