Volg ons
VVSB complex

Tweede Divisie

VVSB haalt jeugdspeler Feyenoord als vervanger voor Water

VVSB haalt jeugdspeler Feyenoord als vervanger voor Water

VVSB heeft een nieuwe buitenspeler gepresenteerd voor het nieuwe seizoen. Bud Water heeft namelijk laten weten niet naar Noordwijkerhout te komen en als vervanger is Lloyd van der Wilden vastgelegd. Hij komt over uit de jeugd van Feyenoord.

Jaar bij Feyenoord pakte niet goed uit

De achttienjarige Van der Wilden speelde in de jeugd van UVS, om opgepikt te worden door ADO Den Haag. In 2014 tekende hij een tweejarig contract. Afgelopen zomer volgde vanuit de A1 de stap naar Feyenoord, nadat de linksbuiten ook in diverse jeugdelftallen van Oranje speelde. Hij kan nu echter al vertrekken uit Rotterdam, waardoor hij heeft besloten om aan de slag te gaan in de Tweede Divisie bij VVSB. Dit is als vervanger voor Water.

Lager niveau spelen

Water is in de huidige campagne met ADO’20 op weg naar de titel in de Zondag Hoofdklasse A en staat tevens in de finale van de districtsbeker West I. Al in een vroeg stadium maakte hij bekend voor VVSB te gaan spelen, alleen daar komt hij nu op terug. De buitenspeler heeft besloten om op een lager niveau te gaan spelen en de prioriteit te leggen bij andere zaken. Zodoende heeft hij VVSB afgezegd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie