Volg ons
VVSB complex

Derde Divisie Zaterdag

VVSB haalt buitenspeler weg bij Quick Boys

VVSB haalt buitenspeler weg bij Quick Boys

De spelers van VVSB mogen in de komende weken weliswaar genieten van een welverdiende winterstop, achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt om de selectie op peil te krijgen voor volgend seizoen. Vol trots heeft de club bekendgemaakt dat Mo El Osrouti volgend seizoen speelachtig is voor de club. Hij tekent daar een contract voor twee seizoenen.

Dit seizoen op de bank

De 23-jarige El Osrouti toont momenteel zijn kwaliteiten bij Quick Boys. Hij kwam in Katwijk terecht nadat hij eerder al bij TAC’90 een goede indruk had achtergelaten. Dat de uit Den Haag afkomstige El Osrouti aan de slag mag gaan bij VVSB is enigszins een verrassing te noemen. Bij Quick Boys komt hij momenteel tenslotte niet wekelijks aan spelen toe.

Tweede Bekooij?

Vorig seizoen kwam El Osrouti nog regelmatig in actie voor het team van Jan Zoutman, nu was de oefenmeester snel op hem uitgekeken. In de eerste weken van de campagne mocht hij nog een aantal keer invallen en stond op 17 september in de basis tegen SteDoCo. Dat was ook gelijk het laatste optreden van El Osrouti. Het is niet de eerste keer dat VVSB een aanvaller overneemt die bij Quick Boys niet rendeert. Tommy Bekooij kon in Katwijk ook niet altijd rekenen op een vaste basisplaats, in twee goals bij VVSB is hij al goed voor twintig goals in 45 duels.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag