Volg ons

Tweede Divisie

VVSB grijpt in na nederlaag tegen De Treffers: Trainer Honsbeek op non-actief gesteld

VVSB grijpt in na nederlaag tegen De Treffers: Trainer Honsbeek op non-actief gesteld

Jack Honsbeek is door zijn club VVSB per direct op non-actief gesteld. De club nam de beslissing één dag na de teleurstellende thuisnederlaag tegen De Treffers (1-3), meldt de vereniging via de officiële kanalen.

Geen ommekeer
VVSB bezet momenteel de laatste plaats in de Tweede Divisie en wist slechts twee punten bijeen te sprokkelen. De nederlaag tegen De Treffers was al de zevende verliespartij op rij. Op de website van de club werd tekst en uitleg gegeven over het afscheid van de oefenmeester. ,,De laatste weken is er in gezamenlijkheid getracht een ommekeer te bewerkstelligen. Zowel in direct resultaat als in houvast naar structureler resultaat. Het vertrouwen daarin bleek onvoldoende gezien het spelbeeld en de ontwikkeling als team daarin.”

Toekomst
Het vooralsnog niet bekend wie Honsbeek op zal volgen als hoofdtrainer. De club uit Noordwijkerhout maakte bekend dat er spoedig duidelijkheid gegeven zal worden ten aanzien van de invulling van de nieuwe trainersstaf.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie