Volg ons

Tweede Divisie

VVSB frustreert IJsselmeervogels met gestolen zege

VVSB frustreert IJsselmeervogels met gestolen zege

IJsselmeervogels beleefde een frustrerende middag op de eigen Westmaat tegen VVSB. Waar de Rooien de beste kansen kregen, was het de ploeg van Jack Honsbeek die er met de drie punten vandoor ging: 0-2.

Met vier zeges op rij begon IJsselmeervogels vol vertrouwen aan de confrontatie met VVSB, een tegenstander waar het het doorgaans lastig mee heeft. De Rooien waren in de eerste helft zonder twijfel dominant. Robbert Olijfveld faalde echter één op één met doelman Ruben Valk, zoals Oktay Ozturk de paal raakte na een voorzet van Ali Akla. Valk was ook reddend bij een andere poging van Akla en een schot van Soufyan Moro. VVSB stelde er via Tommy Bekooij een schot van afstand tegenover.

Na rust zette het spelbeeld zich voort. Opnieuw miste Olijfveld een grote kans. Ook Marciano van Leijenhorst had de bal voor het inschieten, maar plaatste de bal aan de verkeerde kant van de paal. En zoals een oude voetbalwet voorschrijft kwam dat IJsselmeervogels duur te staan. Uit een spaarzame aanval van Sint Bavo maakte Bekooij twintig minuten voor tijd 0-1. IJsselmeervogels trachtte met een alles-of-niets offensief nog minimaal een punt uit het vuur te slepen. Zo probeerde Ralph Hovestad het, maar hij vond een VVSB’er op zijn weg. Vlak voor tijd viel het doek definitief toen Guido Pauw uit een tegenaanval de 0-2 scoorde. Kort daarna trof de ingevallen Marvin Wijks met een schot nog de lat, maar het bleef bij 0-2 en zo sloop VVSB als een dief in de nacht weg met de drie punten richting Noordwijkerhout.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie