woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVVSB en De Treffers vermaken in knotsgek duel, gelijkspel in Tiel

VVSB en De Treffers vermaken in knotsgek duel, gelijkspel in Tiel

VVSB en De Treffers hebben na een knotsgekke wedstrijd de punten gedeeld. In Noordwijkerhout werd het 4-4. In Tiel speelden TEC en Barendrecht tegen elkaar en ook daar eindigde het duel in een gelijkspel: 1-1.

VVSB – De Treffers 4-4

De avondwedstrijd tussen VVSB en De Treffers was er een met alles er op en er aan. Het regende doelpunten, er was een strafschop en ook viel er vlak voor tijd nog een rode kaart (Frenk Keukens). De morele winnaar van de wedstrijd is vermoedelijk De Treffers, want de bezoekers maakten het laatste doelpunt van de avond. Rick Verbeek schoot vanaf elf meter de 4-4 binnen. Een paar minuten daarvoor was VVSB net op 4-3 gekomen, via Tommy Bekooij.

Eigenlijk was het vanaf de aftrap al duidelijk dat het een heerlijke wedstrijd ging worden. Na drie minuten spelen waar er al twee doelpunten genoteerd. Remy Raterink kopte De Treffers in de eerste minuut al op voorsprong en niet veel later trok Tomas Tavilla de stand alweer gelijk. Ook daarna bleven de kansen komen voor beide ploegen, maar was het De Treffers dat weer op voorsprong kwam, via Joris Janssen. In de tweede helft draaide VVSB de achterstand om in een voorsprong, via treffers van Guido Pauw en Bekooij. Daarna braken de laatste tien minuten aan en hierin gebeurde nog van alles. Robert Mutzers maakte de 3-3, maar even later was het alweer 4-3 voor VVSB, omdat Bekooij opnieuw het net wist te vinden. Verbeek bepaalde daarna de eindstand op 4-4.

TEC – Barendrecht 1-1

TEC sprokkelde er weer een puntje bij in de strijd tegen degradatie. In de thuiswedstrijd tegen Barendrecht werd het 1-1. Ook in Tiel was het binnen één minuut al raak. Migiel Zeller opende de scoor namens TEC en daarna kregen de oranjehemden voldoende mogelijkheden om de score verder uit te breiden. De aanvallers verzuimden echter de kansen te verzilveren en dat kwam TEC uiteindelijk duur te staan, want nog voor de pauze werd de 1-1 gemaakt. Bas Maurits tekende voor de gelijkmaker. In het tweede bedrijf speelden beide ploegen voor de zege, maar werd er niet meer gescoord.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD