Volg ons
De Treffers

Tweede Divisie

VVSB en De Treffers vermaken in knotsgek duel, gelijkspel in Tiel

VVSB en De Treffers vermaken in knotsgek duel, gelijkspel in Tiel

VVSB en De Treffers hebben na een knotsgekke wedstrijd de punten gedeeld. In Noordwijkerhout werd het 4-4. In Tiel speelden TEC en Barendrecht tegen elkaar en ook daar eindigde het duel in een gelijkspel: 1-1.

VVSB – De Treffers 4-4

De avondwedstrijd tussen VVSB en De Treffers was er een met alles er op en er aan. Het regende doelpunten, er was een strafschop en ook viel er vlak voor tijd nog een rode kaart (Frenk Keukens). De morele winnaar van de wedstrijd is vermoedelijk De Treffers, want de bezoekers maakten het laatste doelpunt van de avond. Rick Verbeek schoot vanaf elf meter de 4-4 binnen. Een paar minuten daarvoor was VVSB net op 4-3 gekomen, via Tommy Bekooij.

Eigenlijk was het vanaf de aftrap al duidelijk dat het een heerlijke wedstrijd ging worden. Na drie minuten spelen waar er al twee doelpunten genoteerd. Remy Raterink kopte De Treffers in de eerste minuut al op voorsprong en niet veel later trok Tomas Tavilla de stand alweer gelijk. Ook daarna bleven de kansen komen voor beide ploegen, maar was het De Treffers dat weer op voorsprong kwam, via Joris Janssen. In de tweede helft draaide VVSB de achterstand om in een voorsprong, via treffers van Guido Pauw en Bekooij. Daarna braken de laatste tien minuten aan en hierin gebeurde nog van alles. Robert Mutzers maakte de 3-3, maar even later was het alweer 4-3 voor VVSB, omdat Bekooij opnieuw het net wist te vinden. Verbeek bepaalde daarna de eindstand op 4-4.

TEC – Barendrecht 1-1

TEC sprokkelde er weer een puntje bij in de strijd tegen degradatie. In de thuiswedstrijd tegen Barendrecht werd het 1-1. Ook in Tiel was het binnen één minuut al raak. Migiel Zeller opende de scoor namens TEC en daarna kregen de oranjehemden voldoende mogelijkheden om de score verder uit te breiden. De aanvallers verzuimden echter de kansen te verzilveren en dat kwam TEC uiteindelijk duur te staan, want nog voor de pauze werd de 1-1 gemaakt. Bas Maurits tekende voor de gelijkmaker. In het tweede bedrijf speelden beide ploegen voor de zege, maar werd er niet meer gescoord.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie