Volg ons

Tweede Divisie

VVSB-coach Honsbeek ondanks nederlaag trots: ‘Alles zat erop en eraan’

VVSB-coach Honsbeek ondanks nederlaag trots: ‘Alles zat erop en eraan’

VVSB ging tegen De Graafschap strijdend ten onder. Zodoende geen nieuw avontuur voor de cupfighter, maar evengoed was coach Jack Honsbeek na afloop trots.

,,Als je een neutrale toeschouwer bent dan denk ik dat je enorm hebt genoten. Je hebt spektakel gezien, doelpunten gezien, gele kaarten, een rode kaart: alles zat erop en eraan. Sfeer was goed, veld was prima, maar al met al zit De Graafschap in de koker”, blikte hij terug tegenover Omroep West.

,,Nu is het nog even zuur, maar ik weet ook dat we het gewoon hartstikke goed hebben gedaan. Ik kan de jongens helemaal niks kwalijk nemen, maar penalty’s is een loterij.” Zaterdag wacht Rijnsburgse Boys, opnieuw een belangrijk duel voor de Noordwijkerhouters: ,,Als ik de bereidheid zie van mijn elftal, als ze dat ook op andere momenten kunnen brengen dan denk ik dat we het iedereen heel lastig kunnen maken.”

Bekijk hier het gehele interview:

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie