Volg ons

Tweede Divisie

VVSB alweer bij laatste-16: “Hoop op thuiswedstrijd”

VVSB alweer bij laatste-16: “Hoop op thuiswedstrijd”

VVSB is voor het tweede jaar op rij bezig aan een mooi bekeravontuur. Na de halve finale van vorig seizoen staat de ploeg van Wilfred van Leeuwen alweer bij de laatste zestien. “Ik hoop op een thuiswedstrijd. We hebben zo’n geweldige supportersschare, die verdienen dat”, zei hij tegenover Omroep West na de 3-0-zege op Katwijk.

Accu weer opgeladen

“We hadden het in het begin lastig en ook de eerste tien minuten na rust. Maar we maken ook drie geweldige goals en we houden een keer de nul. Dat is ook wat waard. We hebben het weekend vrij gehad en dat was ook nodig om de accu weer op te laden. Dat is wel nodig, want de Tweede Divisie blijkt een pittige competitie met alles erop en eraan. Katwijk ging gelijk één op één spelen en dat hebben we zo laten staan. We kregen er langzaam grip op en kwamen toen terecht op voorsprong”, concludeerde Van Leeuwen.

Klinkt raar, maar vond ons de betere ploeg

Zijn collega Dick Schreuder was een andere mening toegedaan. Met name het opstellen van reservekeeper Steven Verstraten pakte verkeerd uit, want de sluitpost zat er een paar keer flink naast. Tot op dat moment vond Schreuder dat er niets aan de hand was, zo vertelde ook hij aan Omroep West. “Het klinkt raar als je met 3-0 verliest, maar over het geheel vond ik ons de betere ploeg. Ik vind dat wij de score hadden moeten openen, maar op cruciale momenten geven we een goal weg. VVSB krijgt drie kansen en gaat met 2-0 de rust in. Bij de goals maken we fouten, toch vond ik dat de ploeg een goed antwoord gaf na de nederlaag van anderhalve week geleden. Dat je deze wedstrijd verliest is erg, maar ik vind dat mijn ploeg vandaag alles eraan heeft gedaan om te winnen”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie