maandag, maart 8, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag VVON reikt prijzen uit aan de zes beste trainers in het amateurvoetbal

VVON reikt prijzen uit aan de zes beste trainers in het amateurvoetbal

De Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) heeft voor de eerste keer in de historie de VVON-award uitgereikt aan de zes beste trainers in het amateurvoetbal in de diverse voetbaldistricten. De vakbond kwam tot deze beslissing nadat de Rinus Michels Award voor de beste trainer/coach van het amateurvoetbal voor het eerst sinds jaren niet werd uitgereikt.

- Advertentie -

De zes genomineerden voor deze prijs stonden door het niet doorgaan van de uitreiking van de Rinus Michels Award dus met lege handen. De vakbond besloot hierop de oefenmeesters toch te belonen voor de nominatie en ze te belonen met de VVON-award. De komende tijd zal bekeken worden of de vakbond ook in de komende jaren laatstgenoemde prijs uit zal reiken aan genomineerde oefenmeesters. De bond was naar zeggen onaangenaam verrast dat de Rinus Michels award dit seizoen niet werd vergeven.

Op 7 augustus 2020 werd aan de volgende trainers de prijs uitgereikt: René van der Weij (SC Genemuiden), Gert-Jan Karsten (HHC Hardenberg/ SV Urk), Ulrich Landvreugd (AFC), John Blok (Scheveningen), Marcel Lourens (Kloetinge) en Maurice Verbunt van Groene Ster.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES