Volg ons

Derde Divisie

VVOG’er Meulens: ‘Dit was met afstand de slechtste die ik ooit meemaakte’

VVOG’er Meulens: ‘Dit was met afstand de slechtste die ik ooit meemaakte’

Rihairo Meulens werd zaterdag tegen SJC met een tweede gele kaart van het veld gestuurd. Na afloop foeterde de VVOG’er op scheidsrechter Te Kloeze: ,,Dit was met afstand de slechtste die ik ooit meemaakte”, briest hij tegenover de Stentor.

,,Een scheidsrechter als tegen SJC heb ik in mijn hele loopbaan nog nooit meegemaakt”, stelde Meulens. ,,Deze man was niet in staat een wedstrijd op dit niveau te fluiten. Van begin tot eind hadden we alles tegen. Het leek wel of hij uit was om elke beslissing in ons nadeel te geven. De gele kaart van Jan-Jurrien Hop was ook zo bizar. Jan-Jurrien vroeg na een overtreding tegen: ‘Scheids, wie van ons kreeg geel en waarom?’ Om die woorden trok de scheidsrechter wéér een gele kaart.”

Over zijn rode kaart zegt hij: ,,Zelf kreeg ik rood, wat ook nergens op sloeg. Ik passeerde een verdediger, ontweek een tackle, maar kreeg geel. Ik deed oprecht niets. Toen werd mij door de nummer acht van SJC gezegd dat ik dat nooit meer moest doen. Ik duwde hem weg en kreeg daarvoor mijn tweede gele kaart. Daar kan ik nog inkomen, maar die eerste kaart sloeg nergens op.”

Te Kloeze was vorig weekend nog leidsman bij het duel tussen JVC Cuijk en UNA, waar na afloop spelers van JVC elkaar te lijf gingen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie