zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVVOG pikt Milan Brüggemann op bij jeugdO19 van buurman DVS'33

VVOG pikt Milan Brüggemann op bij jeugdO19 van buurman DVS’33

Derde divisionist VVOG uit Harderwijk heeft bij DVS’33 O19 Milan Brüggemann opgehaald . De jeugdige speler, in zijn jeugd actief bij Vitesse en Almere City, stond ook vorig seizoen al op het vizier van de ploeg uit Harderwijk. Toen koos Milan echter voor DVS’33. Nu is hij overstag gegaan en gaat hij vanaf volgend seizoen proberen een basisplaats te bemachtigen. Thomas Vossebelt(TC VVOG) is er maar wat blij mee. ” Milan is een heel slimme speler, die heel volwassen speelt voor zijn leeftijd. Wij zien in hem een waardevolle versterking voor onze selectie, hij is multi-functioneel en heeft de juiste mentaliteit om door te groeien”.
Milan zelf over zijn overstap naar buurman VVOG: ” Ik heb een aantal heel positieve gesprekken gevoerd met de nieuwe hoofdtrainer en de TC. Zij hebben hun vertrouwen in mij uitgesproken en ik geloof dat ik me hier verder kan ontwikkelen.”

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD