Volg ons

Derde Divisie

VVOG ontvangt ontketend DVS: ‘Zo’n derby is een wedstrijd op zich’

VVOG ontvangt ontketend DVS: ‘Zo’n derby is een wedstrijd op zich’

Vanmiddag staat in Harderwijk de Veluwse derby tussen VVOG en DVS’33 op de rol. In De Stentor blikken Mike Ahrens (VVOG) en Roald de Vries vooruit.

De Vries verheugt zich op de derby zegt hij in de krant: ,,Ik speel liever uit bij VVOG, dan bij Jong Groningen waar vijf supporters kijken. Het is altijd leuk om hier te spelen. VVOG heeft een mooie harde kern, dat is bij DVS ’33 wel iets minder. Bij ons is het vaste clubje iets kleiner, maar die zijn er wel altijd. Maar ik vind ons publiek een klein beetje verwend. Zaterdag wonnen we met 9-1. Dat is niet normaal, maar supporters lopen bij het laatste fluitsignaal zo weg. Dan denk ik: ‘iets meer respect voor deze prestatie mag wel.”

Ondanks de sterke vorm die DVS’33 te pakken heeft, acht Ahrens VVOG niet kansloos: ,,Zo’n derby is een wedstrijd op zich. DVS’33 zit in een flow, maar als wij ons eigen spel spelen, zie ik kansen. We zullen minder balbezit hebben, maar er is altijd ruimte voor een tegenvaanval. Ik gok op een 2-1.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie