maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVVOG moet verder zonder doelman Frans Koornberg

VVOG moet verder zonder doelman Frans Koornberg

VVOG moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe doelman. Frans Koornberg zet aan het eind van dit seizoen een punt achter zijn voetbalcarrière.

Verplichting
De 35-jarige doelman is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Harderwijkers: ,,Ik ben klaar met elke zaterdag die verplichting, het zijn toch 34 competitiedagen. En daar blijft het niet alleen bij, ook doordeweeks nog een paar uur. Ik heb een jong gezin, waar ik meer tijd aan wil besteden. Fysiek gaat het nog goed, al kost het meer moeite mezelf topfit te houden”, stelt hij in De Stentor.

Opluchting
Koornberg speelde eerder voor Cambuur, DOVO, Berkum, Be Quick’28, ESC en WHC. Het voornemen om te stoppen kwam reeds vorig seizoen bij hem op: ,,Ik wilde nog één seizoen doorgaan, hierna is het klaar. Het is een opluchting dat ik het tijdig heb gemeld. Voor mezelf, maar ook voor de club, die toch op zoek moet naar een nieuwe doelman.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD