Volg ons
Desmond Sturing VVOG NSC(1)

Derde Divisie Zaterdag

VVOG legt zoon Sturing vast voor volgend seizoen

VVOG legt zoon Sturing vast voor volgend seizoen

Desmond Sturing is vanaf volgend seizoen te bewonderen in het groen van VVOG. De club uit de Derde Divisie Zaterdag neemt de multifunctionele linkspoot over van hoofdklasser NSC uit Nijkerk, waar hij dan vijf seizoenen heeft gespeeld.

Rijk verleden

Op de website van de club uit Harderwijk laat hij weten het tijd te vinden voor een stap hogerop. “Ik zie VVOG als een hele mooie stap, het is een grote vereniging met een rijk verleden in de top van het amateurvoetbal. Het is mijn persoonlijke ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen en samen met het team resultaten neer te zetten.”

Linkerflank

De 24-jarige zoon van Edward Sturing is op meerdere posities inzetbaar op de linkerflank, maar speelde de laatste jaren vooral als linksback. Voor NSC was Sturing actief in de jeugdopleidingen van respectievelijk Vitesse/AGOVV en De Graafschap.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag