woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVVOG haalt toptalent binnen voor volgend seizoen

VVOG haalt toptalent binnen voor volgend seizoen

Younes el Ghamarti heet de nieuwe 19-jarige aanvaller van VVOG die met ingang van het volgend seizoen op de Strokel komt spelen. Na een tip van scout John Middelkamp is men niet over een nacht ijs gegaan in Harderwijk. Diverse scouts hebben de huidige aanvaller van Flevo Boys daarna nog allemaal diverse keren bekeken en kwamen allen tot dezelfde conclusie: een creatieve aanvaller, goede balaanname, behendig, gemakkelijke passeertechniek en gevoel voor loopacties. Dat bij elkaar maakt Younes tot een speler die bij VVOG niet zal misstaan en een duidelijke meerwaarde kan gaan betekenen. Het voetbalavontuur voor Younes begon bij Flevo Boys gevolgd door een uitstapje naar Cambuur Leeuwaarden waar hij O17 en O19 doorliep.

Hij keerde vervolgens terug bij de zaterdag hoofdklasser waar hij zich moeiteloos in het eerste elftal wist te spelen. Op de site van VVOG zegt el Ghamarti uit te kijken naar zijn komst bij VVOG.

“Ik ben benieuwd of ik nog een stapje hoger kan. VVOG is een club die ambitie uitstraalt en in het komend seizoen flinke stappen wil maken. Die instelling past prima bij mijn karakter”.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD