dinsdag, maart 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVVOG haalt met Dwight Lodeweges brok ervaring binnen

VVOG haalt met Dwight Lodeweges brok ervaring binnen

VVOG heeft komend seizoen Dwight Lodeweges als trainer van het eerste elftal. De oefenmeester uit Voorthuizen keert daarmee terug bij de club waar zijn trainerscarrière begon.

Lodeweges tekent voor één seizoen op de Strokel met een optie voor nog een jaar. ,,Doelstelling is om de groen-witten weer richting de top van het amateurvoetbal te dirigeren. Dat Lodeweges die kwaliteiten heeft, dat heeft hij reeds in zijn eerste trainersperiode (95-98) bij de groen-witten bewezen, want in 1997 pakte hij met een groep talentvolle spelers de zaterdagtitel na een boeiende kampioenscompetitie met Fc Lisse en GVVV”, schrijven de Harderwijkers op de clubsite.

De coach heeft een schat aan ervaring: hij werkte bij grote clubs in binnen- en buitenland en was assistent-bondscoach van Oranje. ,,Met Lodeweges haalt VVOG een gepassioneerde trainer in huis die staat voor aantrekkelijk voetbal en veel oog heeft voor de ontwikkeling van zowel team als spelers: Als iedere speler individueel 5% beter wordt, dan kun je grote stappen maken als team”, stelt VVOG op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD