woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVVOG-goudhaantje Biya: 'De start van het seizoen is super'

VVOG-goudhaantje Biya: ‘De start van het seizoen is super’

Pernelly Biya was zaterdagmiddag in Harderwijk weer eens de gevierde man. Hij kopte in de blessuretijd zijn club VVOG naar de drie punten tegen FC Jong Volendam (1-0).  De aanvaller toonde zich na afloop vanzelfsprekend zeer tevreden over het behaalde resultaat, maar gaf eerlijk toe dat het geluk die middag aan de zijde was van de thuisclub.

Super start van seizoen
VVOG is momenteel de trotste lijstaanvoerder van de Derde Divisie, tegen het beloften team van FC Volendam had de ploeg het echter lastig. ,,Het was een matig duel en ik speelde zelf ook niet echt een goede wedstrijd. Als team stonden wij er wel weer en op dit moment zit alles ook wel een beetje mee. De start van het seizoen is super, dat had ik voor de start van het seizoen niet verwacht. Persoonlijk gaat het ook lekker omdat ik bij veel doelpunten betrokken ben geweest en ook mijn doelpuntjes zelf heb meegepikt. Dit geeft natuurlijk ook een heel goed gevoel voor de wedstrijden die nog gaan komen”, aldus de aanvaller tegenover Voetbal247.

Doelstelling
De vraag is of VVOG de uitstekende start de komende maanden door kan zetten. ,,Ik ga geen uitspraken doen over wat de verwachtingen zijn voor dit seizoen, we hebben met het team nog geen echte doelstelling bepaald dus dat zien we allemaal wel. Als team zijn we sterk en daar ligt onze kracht.”

Ambities
Het goudhaantje van VVOG kijkt met veel vertrouwen naar de persoonlijke toekomst. ,,Ik wil voor het hoogst haalbare gaan, maar wat dat is weet ik op dit moment nog niet. Ik laat het later allemaal wel op mij afkomen. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, maar momenteel ben ik alleen bezig met VVOG en wil ik daar presteren.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD