Volg ons

Derde Divisie

VVOG-coach In ’t Hof: ‘Volgende stap zetten’

VVOG-coach In ’t Hof: ‘Volgende stap zetten’

VVOG baalde van de 1-4 nederlaag tegen Quick Boys. De Harderwijkers beklaagden zich over een dubieuze strafschop en coach Hennie In ’t Hof vindt dat zijn ploeg aanvallend nog niet optimaal rendeert.

,,Van achteruit loopt de opbouw wel, maar voorin moeten we meer doen. Er moeten meer automatismen komen. Waar Quick Boys twee keer scoort uit een harde, lage voorzet, heb ik dat bij ons nog niet gezien. Raar, want elke week trainen we erop. Ik denk dat we wel 500 ballen per week op die manier oefenen. We moeten momenten herkennen en de volgende stap zetten, die tijd is nu aangebroken”, stelt hij in gesprek met De Stentor.

De oefenmeester vond de dubieuze strafschop het kantelpunt: ,,We verliezen niet door de scheidsrechter, maar de penalty valt wel op een cruciaal moment. Tot die tijd had Quick Boys niet veel kansen. Ze hadden iets meer balbezit, maar werden niet gevaarlijk. Dan is zo’n strafschop doodzonde en een kantelpunt.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie