Volg ons

Derde Divisie

VVOG-coach In ’t Hof: ‘Niet warm of koud van uitslag DVS’

VVOG-coach In ’t Hof: ‘Niet warm of koud van uitslag DVS’

VVOG baalde stevig van het puntenverlies tegen De Dijk. ,,Tweemaal puur door miscommunicatie. Erg teleurstellend. We maken het onszelf moeilijk, want het zijn onnodige doelpunten. Ik ben dat een beetje zat, dezelfde spelers gaan nu al een paar weken in de fout. We hebben alleen geen vervangers om die erin te zetten”, verzuchtte trainer Hennie In ’t Hof tegenover De Stentor.

Komende zaterdag wacht VVOG de Veluwse derby tegen DVS’33. De Ermeloërs zijn flink op stoom en vernederden zaterdag FC Lisse met liefst 9-1. ,,Mijn spelers hebben die uitslag gezien, maar daar worden we niet warm of koud van. Kijk, tonen we tegen DVS ’33 eveneens concentratieproblemen, dan kan het pijnlijk worden. Net zoals eerder tegen Noordwijk met 6-1 verlies. Maar als wij ons eigen ding doen, kunnen we ook van DVS’33 winnen”, is In ’t Hof zelfverzekerd.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie