Volg ons

Derde Divisie

VVOG-coach In ’t Hof lovend over selectie: ‘Toch weer andere koekenbakker voor de groep’

VVOG-coach In ’t Hof lovend over selectie: ‘Toch weer andere koekenbakker voor de groep’

VVOG boekte na drie nederlagen eindelijk weer een zege. De Harderwijkers, met Hennie in ’t Hof als nieuwe trainer, versloegen ACV met 2-1.

Koekenbakker
,,Ik heb respect voor de jongens hoe ze ermee zijn omgegaan. Er komt toch een andere koekenbakker voor de groep, die zegt hoe ze het moeten doen. Maar ze willen heel graag mee in het nieuwe proces. We hebben afgelopen week intensief getraind. Ik heb oefeningen in twee trainingen gepropt, waar ik normaal zes weken voor uittrek”, reageert de coach in De Stentor.

Pluspunt
De voormalig coach van DVS ’33 wil zijn ploeg initiatiefrijk laten spelen: ,,Als je mij voor de groep zet, kies je voor een tactiek waarin je als ploeg zelf de bal wil hebben. Dat probeer ik er zo snel mogelijk in te brengen.” Aanvankelijk zou In ’t Hof pas komende zomer beginnen op de Strokel: ,,Ik kan nu al precies zien wat iedereen kan, dat kan ik meenemen naar volgend seizoen. Ik zie dat als een groot pluspunt.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie