zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVV Scherpenzeel stunt met komst Pilon

VV Scherpenzeel stunt met komst Pilon

De makkelijk scorende Olivier Pilon speelt de komende twee seizoenen bij VV Scherpenzeel. De 28-jarige aanvaller maakt de overstap van SteDoCo en is de eerste aanwinst voor de Gelderse hoofdklasser.

Olivier Pilon speelde in het verleden onder meer bij Roda’46, SDC Putten, GVVV (15 treffers), Spakenburg (23 goals) en maakte afgelopen zomer de overstap van DVS’33 (42 doelpunten) naar SteDoCo. In Hoornaar was Pilon al vijfmaal trefzeker voor de middenmoter in de Derde Divisie Zaterdag. Bij VV Scherpenzeel wordt Pilon herenigd met de nieuwe trainer Koen Jansen waarmee hij al eerder werkzaam was in de jeugd van Roda’46.

Op de website van VV Scherpenzeel is het enthousiasme over de nieuwe aanwinst merkbaar: “Wij zijn heel blij dat Olivier voor Scherpenzeel heeft gekozen. De snelle behendige speler kan op alle posities in de aanvalslinie uit de voeten en heeft bewezen op een hoog niveau zijn doelpunten te kunnen maken”.  Verder wordt aangegeven dat Pilon door een combinatie van de reisafstand, de beoogde speelstijl en de ambities van de club voor de zaterdagclub uit Scherpenzeel heeft gekozen.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]