vrijdag, december 3, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieVV Katwijk legt Tim Freriks twee jaar vast, ook vier andere spelers...

VV Katwijk legt Tim Freriks twee jaar vast, ook vier andere spelers tekenen twee jaar bij

VV Katwijk is koploper in de Tweede Divisie en wil het succes ook in de toekomst graag prolongeren. Technisch manager Cees Bruinink legde vijf spelers voor nog eens twee seizoenen extra vast. Het gaat onder andere om de talentvolle aanvallers Tim Freriks en Killian van Mil.

Ex-Griningen-spits Freriks stond voor het begin van de competitie nog in de belangstelling van IJsselmeervogels, maar die club ving bot en schakelde door naar Poepon. Freriks wist zich vervolgens tot verbazing van velen in de basis te spelen in de driemansvoorhoede.

Ook werden de opties gelicht van middenvelders Lars Weistra, Rick van der Meer en verdediger Joey Ravensbergen. Allemaal verlengden zij hun contract met tenminste nog twee seizoenen.

De contracten van Kay Blokland, Bart Sinteur, Ahmed El Azzouti lipen nodg door. Net als de contracten van ‘jonkies’ Dave Star, Justin van Otterloo en Zion Valies.

,,Je weet dat als je als ploeg goed draait, je onder een vergrootglas komt te liggen en dat andere clubs interesse gaan tonen in je spelers. Dit was ook bij ons het geval bij een aantal spelers met wie we nu verlengd hebben. Deze spelers beschikken over mooie leeftijden, doen het goed bij ons en er zit bij hen nog veel rek in.

We zijn dan ook zeer verheugd dat we deze vijf spelers voor tenminste twee seizoenen hebben kunnen verlengen. Dit past precies bij de werkwijze van VV Katwijk waar continuïteit hoog in het vaandel staat.”

Een persoonlijk succes is er voor Joey Ravensbergen. De linksbenige verdediger is een jeugdproduct van VV Katwijk, maar verkaste op 13-jarige leeftijd naar Quick Boys.

Hier was hij vorig seizoen niet altijd zeker van een basisplaats, maar bij de ploeg van Anthony Correia doet hij als linksback Samuel Scheimann en Guus van Weerdenburg vergeten.

Overstappen zzp-boekhouder

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS