donderdag, september 23, 2021
HomeClubsKatwijkVV Katwijk laat Fetahi aansluiten bij selectie

VV Katwijk laat Fetahi aansluiten bij selectie

Edon Fetahi mag zich per direct speler noemen van vv Katwijk. De verdediger cq middenvelder trainde al enige tijd mee met de club uit de Tweede Divisie en maakte daar een dusdanig goede indruk dat hij definitief aan mag sluiten. Het nieuws was te lezen op de officiële kanalen van vv Katwijk.

De 21-jarige Edon komt over van MSV Pampow dat uitkomt in de Duitse Overliga. Fetahi is geen onbekende in het Nederlandse voetbal. In het verleden was hij onmder andere actief voor Haaglandia, ADO Den Haag (jeugd), Alphense Boys, Feyenoord (Jeugd), Almere City en RKAVV. Hij mag zich tevens ex-jeugdinternational noemen van Kosovo. In eerste instantie zal de nieuweling aansluiten bij het team voor spelers onder de 23 van Katwijk.


Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD